Viktig informasjon om Koronaviruset

Åpningstider julen 2020

16. desember 2020

Brynsenglegene har følgende åpningstider julen 2020

Julaften: kl. 08:00-12:00

1. juledag: Stengt

28.12: kl. 08:00-14:00

29.12: kl. 08:00-14:00

30.12: kl. 08:00-14:00

Nyttårsaften: kl. 08:00-12:00

1. nyttårsdag: Stengt

Influensavaksine

1. desember 2020

Vi har nå et begrenset antall influensavaksiner som tilbys pasienter som ikke er i risikogruppene. 

Det er ikke drop-in pga. covid-19 situasjonen.

Det må gjøres avtale for setting av vaksinen.

Ring tlf. 22727850. 

 

Pris: 300,-

Influensavaksinasjon

25. september 2020

Vi sender nå ut tidspunkt for vaksinasjon av risikogruppene. Grunnet pandemisituasjonen  har vi avsatt to dager kun til vaksinering. Det viktig at du kommer presis til oppsatt tid. Vennligst vent utenfor legekontoret til rett før det er din tur.

Vi vil vurdere om du trenger flere vaksiner enn influensavaksinen (lungebetennelsevaksine og vaksine mot difteri,stivkrampe, kikhoste og polio.)

Priser:

Influensavaksine; 50.-

Lungebetennelse: 400.-

Stivkrampe/polio/difteri/kikhoste: 335.-

Vi oppfordrer til at du går inn på legekontoret på kortsiden av bygget mot Brynsengveien.

Det er viktig at det ikke blir for mange på venterommet, kom derfor helst alene, be pårørende som eventuelt følger om å vente utenfor.


Har du luftveissymptomer, ikke kom til avtalt time!

Influensavaksine

9. september 2020

Pga. koronasituasjonen anbefaler Brynsenglegene at alle i risikogruppene tar vaksine mot Influensa, lungebetennelse og evt. oppfriskning av tidligere vaksiner. Vi vil tilby et eget opplegg for dette i høst. Snakk med legen din om dette, du vil også finne mer informasjon her på vår hjemmeside etterhvert.

NB! I år kan man IKKE komme på drop-in for influensavaksine, det må gjøres avtale.

Influensavaksinen kommer i år første uken i oktober. 

Koronatest

18. august 2020

Alle som selv mistenker at de er smittet av koronavirus, bør teste seg.

 

Du kan nå selv bestille test ved å trykke her. 

 

Alle med symptomer skal holde seg hjemme. Selv om du får en negativ test, skal du fortsatt være hjemme om du har symptomer.

Konsultasjonsformer

21. mars 2020

Pga. koronaepidemien vil mange konsultasjoner nå foregå som telefon-/video- eller e-konsultasjoner. Vi vil ta kontakt med deg og avtale dette.

Vi kan avklare mye over video/telefon eller som e-konsultasjon, men ikke alt. Disse konsultasjonsformene vil hjelpe oss til å sortere bedre hvem som må til en vanlig undersøkelse eller ta blodprøve, og hvor det skal skje. Dette vil bidra til at fastlegekontoret fortsatt kan være et trygt sted å komme når det er behov for det.

Her er noen gode råd til video-pasienten:

Koronasjekk

18. mars 2020

På www.koronasjekk.no kan du sjekke hvilke råd og tiltak som gjelder for deg vedrørende koronavirus (COVID-19). I tillegg finner du informasjonsvideoer om hva dette viruset er og sykdommen det forårsaker.

Koronavirus

28. februar 2020

Har du symptomer fra luftveiene, nyoppståtte magesmerter eller andre symptomer på koronavirusinfeksjon, MÅ du gi oss beskjed før du kommer til legesenteret.

 Vi begrenser fortsatt fysiske timer der det er aktuelt/mulig.

I de tilfellene hvor du må komme til legekontoret, vil det meste av sykehistorie/symptomer/plager avklares vha. elektronisk-/telefon-/videokonsultasjon før du kommer. Dette for å begrense tiden du er inne på legesenteret.

Mange problemstillinger kan løses som e-konsultasjon på Pasientsky eller som telefon-/videokonsultasjon.

Du ringer som vanlig fra klokken 08:30 ved VED AKUTT SYKDOM som må undersøkes samme dag.  

 

Ta kontakt med oss på telefon 22727850 eller på «Pasientsky, så får du tilbud om e-konsultasjon, telefon- eller videokonsultasjon.

Oppdatert informasjon om koronavirus finner du her:

Folkehelseinstituttes nettsider

Helsenorge

Informasjon om koronavirus fra Oslo kommune

Råd om korona til foreldre, barn og gravide 

 

Hvis du ikke finner svar på fhi.no, ring: 815 55 015 

Legeerklæring ifm. sykefravær videregående skole

15. februar 2019

Trenger du legeerklæring ifm. sykefravær videregående skole, ring sentralbordet på tlf. 22727850 eller send melding på "Pasientsky".

SMS tilbudet er fjernet

2. mars 2018

Helsetilsynet og bydelen har pålagt oss å fjerne muligheten for å bestille time via SMS da dette belastes den som sender SMS med kr 6.-

Vi beklager ulempene dette medfører for pasientene våre, men minner om at man fortsatt kan benytte Pasientsky eller ringe vårt sentralbord

Pasientsky

4. april 2017

Du kan kontakte oss for reseptfornyelse, enkle spørsmål/problemstillinger via Pasientsky-app som kan lastes ned for Iphone og Android mobiltelefoner. Du kan også bruke www.pasientsky.no. 

E-resept

7. november 2012

Vi har innført e-resept.

 

Elektroniske resepter erstatter de tradisjonelle papir-reseptene og er trygge og enkle å bruke. Du kan ikke lenger glemme eller miste resepten din, i tillegg er det liten risiko for forfalskede resepter. 

 

Legen sender resepten elektronisk til en sentral database: Reseptformidleren. Herfra kan apoteket eller bandasjisten laste ned resepten og ekspedere, når pasienten oppgir fødselsnummer eller navn og fødselsdato. Pasienten kan også bli bedt om å legitimere seg. Sikkert og trygt!

 

E-resept innføres for å gi en tryggere, enklere og mer effektiv resepthåndtering. E-resept er del av en større satsing på elektronisk samhandling i helsetjenesten.

 

Les mer om e-resept her.

 

Resepter bestillt før klokken 12:00 kan hentes på apotek etter kl. 16:00 samme dag. Resepter som bestilles etter kl. 12:00 kan hentes på apotek neste dag etter kl. 16:00.

INFORMASJON TIL VÅRE PASIENTER

11. november 2010

Vi anbefaler alle våre pasienter om å betale kontant eller med bankkort for alle våre tjenester. Vi tar ikke kredittkort.

 

Ved faxing/tilsending vil det bli lagt til et gebyr, for tiden kr 158,- (1/1-2016).

 

All fakturering og innkreving administreres av Melin Medical AS. Dersom du ber om å få betale via faktura, samtykker du i at ditt navn, adresse, telefonnummer, besøksdato og det forhold at du har vært i kontakt med legen overføres til Melin Medical AS.

 

AVBESTILLING AV TIME

Hvis du avbestiller legetimen mindre enn 24 timer før konsultasjonen skal finne sted, blir timen belastet, dvs. du må betale for den. For bestilte timer som ikke benyttes, dvs. at pasienten uteblir uten varsel, vil pasienten avkreves konsultasjonshonorar. Ingen av delene dekkes ikke av folketrygden (dvs. må betales selv om man har frikort, er gravid eller er under 16 år). Det vil i tillegg tilkomme et faktura/administrasjonsgebyr.

 

Alle henvendelser vedrørende faktura som gjelder fra før 24.02.12 skal rettes til Odin Kapital AS på telefon nummer 73 10 16 10.

 

Alle henvendelser vedrørende faktura som gjelder fra etter 24.02.12 skal rettes til Melin Medical AS på telefon nummer 40322260.

 

På forhånd takk

VAKSINE MOT SKOGFLÅTTENCEFALITT

12. mars 2010

Folkehelseinstituttet ber nå folk som ferdes mye i skog og mark langs kysten av Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark og vestkysten av Sverige om å vurdere å vaksinere seg mot flåttbåren virussykdom. OBS! Vaksinen har ingen virkning på bakterie­sykdommen Lyme borreliose. Les mer her. Vi har vaksinen, ring for time!

BRYNSENGLEGENE

29. oktober 2007

Kontoret holder åpent hver dag fra kl. 8.00-11.30 og 12.30-16.00.
Sentralbordet vårt er betjent fra kl 8.15 til 11.30 og fra 12.30 til 13.30
Telefonnr: 22 72 78 50
Nødlinje:   22 72 78 65

Du kan også sende melding til oss via "Pasientsky"

Ved behov for akuttime; ring om morgenen!